Στις φυλακές επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, το οποίο με διαδικασίες εξπρές συνεδρίασε και με απόφασή του αργά το βράδυ της
Παρασκευής έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε κατά του βουλεύματος της (πολυσυζητημένης) αποφυλάκισης ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λ. Σοφουλάκης.

Έτσι, μετά την ανατροπή του αρχικού βουλεύματος περί αποφυλάκισης του ο 39χρονος επιχειρηματίας επιστρέφει στη φυλακή, καθώς διατάσσεται η σύλληψή του.
Μάλιστα, σύμφωνα με το lawandorder.gr το διατακτικό του νέου βουλεύματος αμέσως διαβιβάστηκε στη ΓΑΔΑ και η αρχική προσαγωγή του Αρ. Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία.
Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτες οι γρήγορες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην περίπτωση
του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος φέρεται να είχε αρχικά προσαχθεί στη ΓΑΔΑ λόγω πληροφοριών πως είναι «ύποπτος φυγής».
Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί και πάλι την Παρασκευή η παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη προς τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκη να εξετάσει το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση στο αρχικό βούλευμα
αποφυλάκισης του 39χρονου κάτι το οποίο και τελικώς έγινε.
Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας συνεδρίασε εκτάκτως νύχτα για να αποφασίσει αν θα ανατρέψει το βούλευμα αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου μετά την έφεση που ασκήθηκε.

Η εξέλιξη ήρθε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως μία τουλάχιστον από τις γνωματεύσεις στις οποίες βασίστηκε η απόφαση φυλάκισης είχε πλαστογραφηθεί.

Η Καλλιρρόη Λάμπρου, ιατρός που φέρεται να υπογράφει τη γνωμάτευση για διαταραχές ύπνου ανέφερε σε δήλωσή της στον ΣΚΑΪ και τον Τάσο Τέλλογλου, ότι ουδέποτε τον έχει συναντήσει..