Στη σύλληψη δύο ατόμων, Ελλήνων, ενός 32χρονου και ενός 36χρονου προχώρησε το τμήμα Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού την Τρίτη 21/8.

Οι δύο ημεδαποί που είναι αδέλφια, κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση για δύο πυρκαγιές σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην περιοχή Γεράκι Ηλείας.

Στην επιχείρηση συμμετείχε και κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Δυτικής Ελλάδος.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι δύο αυτές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στις 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 16:40 και στις 21 Αυγούστου 2018 και ώρα 11:25

Οι συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν την Τετάρτη ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αμαλιάδας.

Είναι αυτοί που έχουν ξανααποσχολήσει τον νόμο, για τους ίδιους λόγους: ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ!!!

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της πυροσβεστικής

«Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2018) από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με τη συνδρομή υπαλλήλων του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 36 ετών, ως υπαίτιοι εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση, για δύο πυρκαγιές σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην περιοχή Γεράκι Ηλείας.

Οι πυρκαγιές αυτές εκδηλώθηκαν η πρώτη στις 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 16:40 και η δεύτερη στις 21 Αυγούστου 2018 και ώρα 11:25.

Οι προαναφερόμενοι κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας».

Δηλαδή οι κατ’ εξακολούθηση εμπρησμοί θεωρούνται …πλημμέλημα, αυτοί έχουν ξαναβάλει φωτιές και παραμένουν έξω!!! ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου!!!

-Κρατούμενα έως ότου απολογηθούν την Παρασκευή ενώπιον του Ανακριτή Αμαλιάδας, παραμένουν τα δύο αδέρφια. Οι δύο άντρες, οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 22/8 στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας από τους άνδρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, όπου πήραν προθεσμία για την απολογία τους.